Graszoden

Graszoden
Wilt u graag snel en makkelijk een mooi groen gazon? Kunt u niet langer wachten om heerlijk van uw tuin te genieten? Kies dan voor de graszoden van Topgazon en u heeft binnen no time de tuin van uw dromen. Topgazon is de specialist in het verkopen van nieuw kant en klare zoden van de allerhoogste kwaliteit van Nederland. De grasmat van Topgazon wordt samengesteld uit verschillende soorten gras. Wij hebben veel tijd besteed aan het vinden van dé ideale samenstelling. Als u graszoden bij ons bestelt, kunt u er zeker van zijn van u een gazon krijgt die aan al uw wensen voldoet. Topgazon is gevestigd in NooitGedacht in Drenthe. Wij leveren kant en klaar gazon door de hele BeNeLux, maar ook ver daar buiten! Topgazon staat dan ook wereldwijd bekend als dé graszodenspecialist!

Graszoden kopen?
Topgazon is de specialist in het verkopen van graszoden van de allerhoogste graskwaliteit van Nederland. De graszoden van Topgazon worden samengesteld uit verschillende soorten gras. Wij hebben veel tijd besteed aan het vinden van dé ideale samenstelling. Als u graszoden bij ons bestelt, kunt u er zeker van zijn van u een gazon krijgt die aan al uw wensen voldoet. Topgazon is gevestigd in Nooitgedacht in Drenthe. Wij leveren graszoden en grasmatten door de hele BeNeLux, maar ook ver daar buiten! Topgazon staat dan ook wereldwijd bekend als dé graszodenspecialist!

Graszode & Graszoden specificaties

1 rol Topgazon is 1 m²
1 rol Topgazon is 250 cm lang, 40cm breed en is ongeveer 1,5 cm dik
Het gewicht van 1 rol Topgazon is circa 13 tot 18 kg
De houdbaarheid van een rol Topgazon is maximaal 2 dagen in de zomer tot 4 dagen in de winter
Belading tot 60 m² per pallet.

Wat houdt gras zonder netting in?
In tegenstelling tot de meeste leveranciers van graszoden leveren wij graszoden zonder netting. Het grote voordeel hiervan is dat onze graszode een betere beworteling heeft. Ook is het beter bewerkbaar. De Topgazon graszode, zonder netting is beter voor het milieu. Zo heeft u veel gras gazon voordelen:? geen inzaai;? geen onkruidgroei;? geen vogelschade;? geen verstuiving van graszaad;? geen uitspoeling van graszaad;? beter bewerkbaar (verticuteren);? snelle betreding.

Online graszoden bestellen

Uw graszoden kunt u online bestellen bij Topgazon. Wij zijn het aangewezen bedrijf voor de levering van uw graszoden. Of u nu een mooi gazon wilt hebben of graszoden wilt gebruiken voor de aanleg van sportvelden, landschapsparken en zelfs landgoederen: bij ons bent u aan het juiste adres.

Graszoden zo groen als gras
Wilt u graag snel en makkelijk een mooi groen gazon? Kunt u niet langer wachten om heerlijk van uw tuin te genieten? Kies dan voor het gras van Topgazon en u heeft binnen no time de tuin van uw dromen. Topgazon is de specialist in het verkopen van de allerhoogste graskwaliteit van Nederland. De grasmatten van Topgazon worden samengesteld uit verschillende grassoorten. Wij hebben veel tijd besteed aan het vinden van dé ideale samenstelling. Als u graszoden bij ons bestelt, kunt u er zeker van zijn van u een gazon krijgt die aan al uw wensen voldoet. Topgazon is gevestigd in Nooitgedacht in Drenthe. Wij leveren gazon door de hele BeNeLux, maar ook ver daar buiten! Topgazon staat bekend als dé graszodenspecialist!